Na 25 jaar kiest dit familiebedrijf voor een nieuwe naam, Van Garderen Kantoormeubelen!

Na 25 jaar kiest dit familiebedrijf voor een nieuwe naam, Van Garderen Kantoormeubelen!

Na een trotse geschiedenis van 25 jaar heeft VG Trading besloten om een nieuwe weg in te slaan en een nieuwe naam aan te nemen: Van Garderen Kantoormeubelen. Deze stap markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk in het verhaal van het familiebedrijf, maar ook een sprong voorwaarts naar een veelbelovende toekomst.

Traditie en innovatie

De naam Van Garderen Kantoormeubelen is meer dan alleen een verandering van identiteit; het is een weerspiegeling van de kernwaarden en toewijding aan kwaliteit en service die het bedrijf altijd heeft gekoesterd. Terwijl het trouw blijft aan zijn rijke traditie, omarmt het ook innovatie en vooruitgang in de wereld van kantoormeubilair.

Duurzaamheid in actie

Een van de meest opmerkelijke aspecten van de transformatie naar Van Garderen Kantoormeubelen is de toegenomen nadruk op duurzaamheid en circulariteit. Het bedrijf introduceert bijvoorbeeld de Regain bureaustoel, vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen. Deze stap toont niet alleen het streven naar milieuvriendelijke oplossingen, maar ook de inzet om bij te dragen aan een circulaire economie.

Het gebruik van gerecyclede materialen in kantoormeubilair draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van een meer verantwoorde productiepraktijk. Door te investeren in duurzame oplossingen, zet Van Garderen Kantoormeubelen een belangrijke stap in de richting van een groenere en meer duurzame toekomst.

Een nieuwe blik op kantoormeubilair

Met de nieuwe naam komt ook een vernieuwde benadering van kantoormeubilair. Van Garderen Kantoormeubelen blijft streven naar hoogwaardige producten en uitstekende service, maar met een frisse blik op innovatie en design. Of het nu gaat om ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus of complete kantoorinrichtingen, het bedrijf blijft zich richten op het leveren van oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten in een snel veranderende wereld.

Een nieuwe identiteit, dezelfde toewijding

De naamswijziging naar Van Garderen Kantoormeubelen vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk in het verhaal van het familiebedrijf, maar de toewijding aan kwaliteit, service en klanttevredenheid blijft onveranderd. Met een sterke focus op duurzaamheid, innovatie en excellentie blijft Van Garderen Kantoormeubelen voorop lopen in de industrie, klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en nieuwe hoogten te bereiken.

Bezoek zeker eens de compleet vernieuwde showroom van Van Garderen Kantoormeubelen. Maak direct een afspraak in hun showroom via vgkantoormeubelen.nl